Stations de Ski

Découvrez les stations de ski où nous intervenons

Ci-dessous, nous vous fournissons des liens vers les pages Web des principales stations avec lesquelles nous travaillons :

Font-Romeu

Esteu somiant amb neu, sol, paisatges excepcionals i grans espais…A Font Romeu Pirineus 2000, trobareu tot això!

Pàgina Web de Font-Romeu

Estació d’esquí situada a la muntanya de la Tosa – 2.535m, a la comarca de la Cerdanya, entre els termes municipals d’Alp, Das i Urús.

Pàgina Web de Masella

La Molina és l’estació degana dels esports d’hivern a Espanya amb el primer remuntador comercial l’any 1943. En la seva història recull esport i diversió per a tots els públics.

Pàgina Web de La Molina

Les Angles

Els Angles s’ha desenvolupat al peu de les pistes i ha conservat el seu caràcter autèntic al mateix temps que compleix amb els requisits d’un modern complex d’esquí. Aquesta situació, única als Pirineus, on les pistes arriben a l’antic poble, el converteix en un dels centres turístics més agradables de la zona.

Webcams Les Angles

Porté Puymorens

Amb 900 metres de desnivell, un dels més importants del Pirineu, l’estació de Porté Puymorens presenta un marcat caràcter esportiu.

Pàgina Web de Porté Puymorens

Puigmal 2900

Després de vuit anys tancada, l’estació d’esquí de Puigmal torna a obrir com a domini esquiable i d’activitats de muntanya durant les 4 estacions. Un indret mític dels Pirineus Orientals, on tot respira natura.

Pàgina Web de Puigmal 2900

Formigueres

Noves instal·lacions, nous serveis i nou estil: avui dia, Formigueres està canviant. Però, l’esperit continua sent el mateix. Fidel a la seva imatge, la nostra estació es modernitza i avança serenament cap al futur.

Activa, esportista, natural i humana … La nostra estació d’esquí té tot per a atreure’t!

Pàgina Web de Formigueres

Espace Cambre d'Aze

L’estació d’esports d’hivern de Cambre d’Aze és una de les estacions franceses essencials dels Pirineus orientals i les neus catalanes. És la primera arribant des de Perpinyà i està prop de Puigcerdà (Espanya). Es troba en els municipis d’Eyne i Saint-Pierre-*dels-*Forcats (Pirineus Orientals), que són les dues portes d’accés a l’estació d’esquí. També està prop de la bella Reserva Natural Nacional d’Eyne.

Pàgina Web de Espace Cambre d’Aze

La Quillane

La Quillane està idealment situada a les portes del Capcir, als Pirineus catalans, entre Font-Romeu i Els Angles. Aquesta estació es distingeix de les altres pels seus serveis dedicats a nens i famílies.

Pàgina Web de La Quillane

CONTACTE

Intercerdanya

+34 972 146 336 - +34 972 897 007

intercerdanya@intercerdanya.com

Avda. Catalunya, 71-73 17527 Llívia Girona

  Nom*

  E-mail*

  Telèfon*

  Assumpte*

  Missatge

  Accepto la Política de Privacitat.

  De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades a sistema de tractament titularitat de VIATGES TUIUIU SL amb CIF B17594862 i domicili social situat a AV. CATALUNYA, 73 17527, LLIVIA (GIRONA), amb la finalitat d'atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, VIATGES TUIUIU SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

  L'informem que tractarem les seves dades d'acord amb l'existència del seu consentiment.

  VIATGES TUIUIU SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que VIATGES TUIUIU SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

  D'acord amb els drets que li confereix l'la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició a el tractament de les seves dades de caràcter personal així com de l'consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o a l'correu electrònic intercerdanya@intercerdanya.com.

  L'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat enviant un correu electrònic a l'adreça: intercerdanya@intercerdanya.com.

  Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

  L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.