Viatges Tuiuiu

Més de 30 anys com a pionera del turisme de l’esquí a la Cerdanya

L’agència de viatges Tuiuiu treballa amb més de 200 Centres educatius de Catalunya, Espanya, Portugal i França que confien anualment en els nostres serveis. Així mateix, diferents empreses han confiat en nosaltres per fer el seu incentiu a la Cerdanya.

El nostre valor diferencial

 • Els nostres professionals planifiquen cada dia l’esquiada, en base a les condicions meteorològiques i sempre buscant la millor neu.
 • Oferim la possibilitat de realitzar les classes d’esquí tant a la Cerdanya Catalana com la Francesa.
 • El nostre equip està format íntegrament per tècnics titulats en esports d’hivern i formen part de l’equip de l’Escola d’Esquí de Llívia.
 • Som una agència de viatges inclusiva que creu en la igualtat d’oportunitats per a tothom. És per aquest motiu que ja fa diversos anys que oferim, amb el mateix preu que el d’un client sense necessitats adaptatives, l’esquí adaptat entre els nostres serveis.

Proposta d'estades

Viatges TUIUIU proposa des d’esquí de dia a cinc dies complets d’activitats. Tria entre una sortida completament lúdica on gaudir de l’esquí o una escapada educativa al voltant del món tècnic i esportiu dels esports d’hivern.

Allotjaments

A la comarca disposem d’una variada oferta d’allotjaments, des de bungalous fins a habitacions en els millors hotels. Els nostres col·laboradors sempre prevalen la qualitat del seu servei per aquest motiu es diferencien de la resta.

Grups Escolars

Una proposta segura i divertida

Escapades a la neu per a alumnes de primària, secundària i batxillerat. T’ajudem a organitzar des del primer fins a l’últim detall, perquè la teva experiència amb els esports d’hivern sigui el més segura i profitosa.

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudem a crear el pla perfecte per a la teva escola.

intercerdanya@intercerdanya.com

 • Escapades lúdiques
 • Sortides Esportives
 • Crèdits de síntesi

Cicles Formatius

Educació + Esport + Neu = Pla Ideal

A través de les nostres activitats d’esports d’hivern, seguretat i rescat i orientació en alta muntanya, t’organitzem una escapada hivernal pedagògica perfecta.

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudem a crear el pla perfecte per al teu cicle.

intercerdanya@intercerdanya.com

 • Esquí, Raquetes, Snowboard o Skimo
 • Seguretat i previsió
 • Construcció d’Iglús

Empreses / Incentius

La neu com a mitjà per refrescar les relacions laborals

Vols programar un incentiu i no saps ni on ni com?

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudem a crear el pla perfecte per a la teva empresa.

intercerdanya@intercerdanya.com

 • Esquí, Raquetes, Snowboard o Skimo
 • Els millors hotels per relaxar-se
 • Tasts de productes Ceretans

CONTACTE

Intercerdanya

+34 972 146 336 - +34 972 897 007

intercerdanya@intercerdanya.com

Avda. Catalunya, 71-73 17527 Llívia Girona

  Nom*

  E-mail*

  Telèfon*

  Assumpte*

  Missatge

  Accepto la Política de Privacitat.

  De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades a sistema de tractament titularitat de VIATGES TUIUIU SL amb CIF B17594862 i domicili social situat a AV. CATALUNYA, 73 17527, LLIVIA (GIRONA), amb la finalitat d'atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, VIATGES TUIUIU SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

  L'informem que tractarem les seves dades d'acord amb l'existència del seu consentiment.

  VIATGES TUIUIU SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que VIATGES TUIUIU SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

  D'acord amb els drets que li confereix l'la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició a el tractament de les seves dades de caràcter personal així com de l'consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o a l'correu electrònic intercerdanya@intercerdanya.com.

  L'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat enviant un correu electrònic a l'adreça: intercerdanya@intercerdanya.com.

  Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

  L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.