Esquí Sarrià Cerdanya

Diversió i esquí per a totes les edats

El Esquí Sarrià Cerdanya és una entitat vinculada a Grup Intercerdanya. Fa anys que el grup Intercerdanya aporta els recursos necessaris perquè l’Esquí Sarrià Cerdanya pugui desenvolupar les seves activitats amb els millors professionals, materials i serveis del món de la neu a la Cerdanya.

Temporada 2020-2021

INFORMACIÓ GENERAL

Com s’ha fet fins ara, tot el curs d’esquí es desenvolupa a l’estació d’esquí de Masella.

Aquest any es proposa un format una mica diferent als altres anys.

Es tracta d’una proposta en la que es pot dividir el nombre màxim de dies del calendari complert en diferents paquets per tal d’adaptar-ho al màxim a les necessitats de les diferents famílies. L’essència és la mateixa de sempre però afegint una mica de flexibilitat.

Els aspectes més rellevants a tenir en consideració són:

Els dies de classes varien en funció del calendari escollit.

3 dies d’entrenament passant portes (és com una classe però amb tecnificació més intensa). Aquestes classes es realitzaran preferentment els diumenges dels caps de setmana abans de la cursa. En qualsevol cas, estan subjectes a la disponibilitat de la pista per part de l’estació de Masella.

1 dia de cursa social prevista pel dia 20 de març de 2022. Com sempre els pares i mares esteu convidats a participar de la festa. El mateix dia hi haurà repartiment de premis i dinar social.

Els grups s’organitzaran segons els nivells d’esquí, edats i les afinitats dels nens i nenes sempre que això no impedeixi l’adequat desenvolupament de les classes. El primer dia del curs es farà una prova per aquells esquiadors que no siguin debutants i així poder fer una avaluació de com s’han d’organitzar els grups. Un cop fets, durant els primers dies hi poden haver petits ajustaments a fi i efecte de garantir la millor adaptació i evolució de tots els nens i nenes.

Donat que aquest any afegim la possibilitat de poder apuntar-se a una part del curs, els grups s’aniran adaptant amb les possibles incorporacions, però sempre mantenint el bloc i el professor.

L’horari de les classes és de 10:00h a 14:00h amb un petit descans.

El monitor serà el mateix durant tota la temporada.

INSCRIPCIONS:

Si esteu interessats en apuntar els vostres fills i/o filles feu-ho saber al mail sarriacerdanya@gmail.com el més aviat possible per tal de poder fer una previsió de dimensionat dels grups adequada. Per poder garantir el servei personalitzat que sempre ha caracteritzat aquest grup, les places seran limitades amb prioritat segons antiguitat al club i ordre de sol·licitud.

Per inscripcions consulteu disponibilitat a: sarriacerdanya@gmail.com

Es necesari que les famílies interessades omplin les dades del full d’inscripció que trobaran en el link per a cada nen/a apuntat/da i que el facin arribar signat i escanejat individualizat amb les dades de cada nen/a apuntat.

PREU:

Canvia en funció de la modalitat escollida.

Per a les famílies que apuntin a tres o més nens/es al curs, hi haurà un 10% de descompte a partir del tercer i successius fills/es inscrits. Val a dir que el descompte s’aplicarà als calendaris més reduïts (en els casos que en una família hi hagi nens/es en diferents calendaris).

PAGAMENT:

Les dades de pagament es proporcionaran un cop envieu el full d’inscripció.

FORFAIT:

Si voleu que ho gestioni Club Intercerdanya us heu de posar en contacte amb marc@intercerdanya.com i amb planing@intercerdanya.com i ja se us comunicarà els preus i la documentació que haureu d’aportar.

ASSEGURANÇA:

Els curs ja té assegurança, tot i això es recomana que assegureu als nens a través de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern o similar per si esquien fora de l’horari del curs.

XARXES SOCIALS:

Per si esteu interessats, aquesta temporada hem obert un perfil a Instagram @esquisarriacerdanya on podreu seguir les novetats, fotos i els millors moments del grup al llarg de tota la temporada.

ESC Esquí Sarrià Cerdanya