Estacions d'esquí

Descobreix les estacions d’esquí on treballem

A continuació posem a la teva disposició els enllaços a les pàgines web de les principals estacions amb les quals treballem:

Font-Romeu

Esteu somiant amb neu, sol, paisatges excepcionals i grans espais…A Font Romeu Pirineus 2000, trobareu tot això!

Pàgina Web de Font-Romeu

Estació d’esquí situada a la muntanya de la Tosa – 2.535m, a la comarca de la Cerdanya, entre els termes municipals d’Alp, Das i Urús.

Pàgina Web de Masella

La Molina és l’estació degana dels esports d’hivern a Espanya amb el primer remuntador comercial l’any 1943. En la seva història recull esport i diversió per a tots els públics.

Pàgina Web de La Molina

Les Angles

Els Angles s’ha desenvolupat al peu de les pistes i ha conservat el seu caràcter autèntic al mateix temps que compleix amb els requisits d’un modern complex d’esquí. Aquesta situació, única als Pirineus, on les pistes arriben a l’antic poble, el converteix en un dels centres turístics més agradables de la zona.

Webcams Les Angles

Porté Puymorens

Amb 900 metres de desnivell, un dels més importants del Pirineu, l’estació de Porté Puymorens presenta un marcat caràcter esportiu.

Pàgina Web de Porté Puymorens

Puigmal 2900

Després de vuit anys tancada, l’estació d’esquí de Puigmal torna a obrir com a domini esquiable i d’activitats de muntanya durant les 4 estacions. Un indret mític dels Pirineus Orientals, on tot respira natura.

Pàgina Web de Puigmal 2900

Formigueres

Noves instal·lacions, nous serveis i nou estil: avui dia, Formigueres està canviant. Però, l’esperit continua sent el mateix. Fidel a la seva imatge, la nostra estació es modernitza i avança serenament cap al futur.

Activa, esportista, natural i humana … La nostra estació d’esquí té tot per a atreure’t!

Pàgina Web de Formigueres

Espace Cambre d'Aze

L’estació d’esports d’hivern de Cambre d’Aze és una de les estacions franceses essencials dels Pirineus orientals i les neus catalanes. És la primera arribant des de Perpinyà i està prop de Puigcerdà (Espanya). Es troba en els municipis d’Eyne i Saint-Pierre-*dels-*Forcats (Pirineus Orientals), que són les dues portes d’accés a l’estació d’esquí. També està prop de la bella Reserva Natural Nacional d’Eyne.

Pàgina Web de Espace Cambre d’Aze

La Quillane

La Quillane està idealment situada a les portes del Capcir, als Pirineus catalans, entre Font-Romeu i Els Angles. Aquesta estació es distingeix de les altres pels seus serveis dedicats a nens i famílies.

Pàgina Web de La Quillane

CONTACTE

Intercerdanya

+34 972 146 336 - +34 972 897 007

intercerdanya@intercerdanya.com

Avda. Catalunya, 71-73 17527 Llívia Girona

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.