Pàdel Cerdanya Park Hotel

Una partida de Pàdel?

Al mig de la vall de la Cerdanya amb unes meravelloses vistes i enganxat a Puigcerdà, trobem l’Hotel Park. Un meravellós hotel de 4 estrelles que dins de les seves instal·lacions compta amb el club de pàdel “Pàdel Cerdanya Park Hotel”.

 • Les millors instal·lacions de la Cerdanya amb 2 pistes de Pàdel
 • Servei de Bar i Botiga de material
 • Obert cada dia de 09:00 a 20:00h (Consultar possibles excepcions en festius)
 • Reserves i informació al +34 636 838 615

Localització Pàdel Cerdanya Park Hotel

Entre la sortida del túnel del Cadi i Puigcerdà, enganxat a la capital de la Cerdanya, trobem El Park hotel. Lloc on podrem gaudir de les excel·lents instal·lacions del Pàdel Cerdanya Park Hotel.

CONTACTE

Intercerdanya

+34 972 146 336 - +34 972 897 007

intercerdanya@intercerdanya.com

Avda. Catalunya, 71-73 17527 Llívia Girona

  Nom*

  E-mail*

  Telèfon*

  Assumpte*

  Missatge

  Accepto la Política de Privacitat.

  De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades a sistema de tractament titularitat de VIATGES TUIUIU SL amb CIF B17594862 i domicili social situat a AV. CATALUNYA, 73 17527, LLIVIA (GIRONA), amb la finalitat d'atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, VIATGES TUIUIU SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

  L'informem que tractarem les seves dades d'acord amb l'existència del seu consentiment.

  VIATGES TUIUIU SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que VIATGES TUIUIU SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

  D'acord amb els drets que li confereix l'la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició a el tractament de les seves dades de caràcter personal així com de l'consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o a l'correu electrònic intercerdanya@intercerdanya.com.

  L'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat enviant un correu electrònic a l'adreça: intercerdanya@intercerdanya.com.

  Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

  L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.