Restaurants

On mimar el teu paladar

Són diversos els restaurants a la Cerdanya on poder gaudir d’una experiència gastronòmica inoblidable:

Les Trumfes

Oferim productes de temporada, donant un servei personalitzat i buscant uns bons preus.

Web Restaurant Trumfes

La Formatgeria de Llívia

Situada en una antiga fàbrica de formatges, en ple cor de la Cerdanya, i enmig d’un entorn paradisíac, es troba el restaurant La Formatgeriade Llívia. Aquí només hi ha lloc per a gaudir i desconnectar.

Web Restaurante la Formatgeria de Llívia

Cal cofa

Proposem els plats de sempre amb plats que cada temporada ens permeten oferir-vos i que van des d’unes dents de lleó, bolets, enciams i tomàquets, cols, patates i tots els productes que cada època de l’any ofereix.

Web Restaurante Cal Cofa

La Cantina

Restaurant rústic, acollidor i tranquil on gaudir d’una de les millors cuines Europa i Mediterrània de la zona.

Web Restaurante la Cantina

CONTACTE

Intercerdanya

+34 972 146 336 - +34 972 897 007

intercerdanya@intercerdanya.com

Avda. Catalunya, 71-73 17527 Llívia Girona

  Nom*

  E-mail*

  Telèfon*

  Assumpte*

  Missatge

  Accepto la Política de Privacitat.

  De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades a sistema de tractament titularitat de VIATGES TUIUIU SL amb CIF B17594862 i domicili social situat a AV. CATALUNYA, 73 17527, LLIVIA (GIRONA), amb la finalitat d'atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, VIATGES TUIUIU SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

  L'informem que tractarem les seves dades d'acord amb l'existència del seu consentiment.

  VIATGES TUIUIU SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que VIATGES TUIUIU SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

  D'acord amb els drets que li confereix l'la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició a el tractament de les seves dades de caràcter personal així com de l'consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o a l'correu electrònic intercerdanya@intercerdanya.com.

  L'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat enviant un correu electrònic a l'adreça: intercerdanya@intercerdanya.com.

  Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

  L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.