Enoturisme

Vi de Llívia per a impressionar al teu paladar

Dues passions: muntanya i enologia es fonen en aquest singular projecte de viticultura d’alçada, buscant la màxima expressió del nostre territori pirinenc.

A 1.225 m sobre el nivell del mar, la nostra Vinya desafia constantment els límits de la viticultura, recuperant així un art agrícola tradicional de la Cerdanya, portant l’olor de la verema per primera vegada a Llívia.

Viticultura d'alçada

La Cerdanya presenta una immillorable insolació per a la viticultura, gràcies a la combinació de la seva alçada i orientació d’est a oest. En el seu vessant sud, l’efecte Fogony ens aporta corrents càlids i secs, que contrasten amb el rigorós clima d’alçada, assegurant uns importants salts tèrmics que permeten una qualitativa maduració en la nostra vinya ecològica de Sauvignon Blanc.

Els nostres vins

Ben entrada la tardor esperem el moment d’equilibri òptim entre l’acidesa, la dolçor i els aromes per a fer la nostra verema manual i seguir amb el procés d’elaboració dels vins, en el mateix celler situat a peu de vinya. Dos vins, de dos moments diferents, en són el resultat.

Blanc DNEU

Amb la nostra primera verema creem BLANC DNEU. Un vi elegant i d’intensitat aromàtica amb notes de fruita fresca, tiòliques i cítriques que manifesta amb el seu caràcter, la força del nostre territori. Llaminer en boca, untuós persistent, amb una fina acidesa natural que descriu la frescor del nostre clima de muntanya.

Blanc DGEL

Amb l’arribada de la neu i les gèlides temperatures cauen les fulles dels ceps, moment en què la planta comença la preparació per a la parada vegetativa hivernal, iniciant així el procés natural de deshidratació de la baia concentrant aromes, sucres i acidesa. Només els anys on les condicions climàtiques naturals ho permeten, es realitza la verema d’aquest raïm en estat natural gèlid per a iniciar així el nostre vi de gel: Un vi especial, dolç, de gran nitidesa i frescor aromàtica, que casa en boca gràcies a l’equilibri entre l’acidesa i els sucres naturals.

 • Es realitzen tastos, maridatges i visites a la vinya
 • Informació i contacte en info@llivins.cat
 • Instagram @llivins_
 • Twitter @llivins

Localització Llivins

En la parte alta de Llívia podemos encontrar la viña de Llivins.

Una lugar mágico con vistas a la Cerdanya de donde los amantes del enoturismo nunca querrán irse.

CONTACTE

Intercerdanya

+34 972 146 336 - +34 972 897 007

intercerdanya@intercerdanya.com

Avda. Catalunya, 71-73 17527 Llívia Girona

  Nom*

  E-mail*

  Telèfon*

  Assumpte*

  Missatge

  Accepto la Política de Privacitat.

  De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades a sistema de tractament titularitat de VIATGES TUIUIU SL amb CIF B17594862 i domicili social situat a AV. CATALUNYA, 73 17527, LLIVIA (GIRONA), amb la finalitat d'atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, VIATGES TUIUIU SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

  L'informem que tractarem les seves dades d'acord amb l'existència del seu consentiment.

  VIATGES TUIUIU SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que VIATGES TUIUIU SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

  D'acord amb els drets que li confereix l'la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició a el tractament de les seves dades de caràcter personal així com de l'consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o a l'correu electrònic intercerdanya@intercerdanya.com.

  L'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat enviant un correu electrònic a l'adreça: intercerdanya@intercerdanya.com.

  Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

  L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.